KECOH semalam berkenaan dengan seorang lelaki yang mendakwa dirinya ada berhubungan dengan pelakon Syafiq Kyle menerusi Instagram. Menggunakan nama Faizi Khairudin, lelaki tersebut juga yang menularkan video lucah yang dikatakan milik pelakon drama Nur itu.

Seperti yang Pepatung ulas, kemungkinan besar perbualan tersebut palsu dan disunting menggunakan photoshop. Ternyata, telahan kami benar. Menerusi kemas kini seorang pengguna twitter bernama Faizal Abdul Halim, gambar yang digunakannya Faizi merupakan gambar seorang lelaki asal Filipina bernama

Di bawah merupakan screnshoot gambar ‘Faizi palsu’ yang dimuat naik di Instagramnya:

 

Dan ini pula gambar asal yang dimuat naik oleh Lanuzo:

A post shared by () on

Akaun ‘Faizi Khairudin palsu’ di Instagram juga sudah tidak boleh diakses. Terdahulu portal Media Hiburan juga membongkar bahawa screenshot perbualan yang didakwa antara Syafiq Kyle dan Faizi itu adalah palsu.

KONGSI
Artikel sebelumnyaGadis ini bongkar khidmat pelanggan jenama pakaian Arared biadap
Artikel seterusnyaTiada caruman tambahan KWSP dipotong daripada gaji suami – Wan Azizah
Memulakan karier sebagai pembantu editorial untuk sebuah majalah bertemakan perkahwinan sekitar empat tahun yang lalu, langkah jejaka ini dalam bidang penulisan semakin berkembang tatkala idea untuk membina empayar kandungan digital Pepatung tercetus olehnya.

TINGGALKAN RESPONS